April april din dumma sill

2013-04-06 15:26:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Herrejösses. Kan inte förstå att vi redan är inne i april. Milda Matilda - det innebär ju att jag varit i staterna i snart 3 månader. Känns fortfarande som om jag kom igår. Svårt att förstå vart tiden tar vägen. Nå ja, april är äntligen kommen och det verkar som den har tagit med sig lite vårvärme. ÄNTLIGEN!
Nu kan man byta ut den tjocka vinterjackan mot vårjackan istället. Känns underbart. 
 
Förra helgen spenderades med några vänner på Six Flags i New Jersey. Skitkul. Vi hade sån himla tur med allt. Vackert väder och korta köer - precis så som det ska vara. Berg- och dalbanorna var extrema och går inte ens att jämföra med Liseberg. Det var helt galet! Åkte bland annat El Toro, Bizarro, Nitro och förmodligen den sjukaste av dem alla: Kingda Ka, vilket är världens högsta och världens näst snabbaste berg- och dalbana. INSANE
 
Igår var en väldigt busy day. Jobbade på morgonen, lunchade med Lisa och Jonna, hem och förbereda middagen, hämta upp flickorna vid skolbussen, servera ett snabbt mellanmål, iväg till Lilys fotbollsträning, direkt till templet för att se Lily läsa under servicen, hem, fixa det sista inför middagen, klockan 8 ringer det på dörren: gästerna är här. 
 
Ikväll blir det utgång och födelsedagsfirande i NYC med min vän Jessica som precis har blivit 21. Can't wait. Är så grymt taggad, ska bli så himla kul att se vad New Yorks nattliv har att erbjuda. Stannar i city över natten hos en av Jessicas vänner för imorgon har vi lektion inne i Harlem. TAGGA! 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback